top of page

Artist 

20190510_152813.jpg

Ik schilder al tientallen jaren. De schildertechnieken heb ik o.a. geleerd op school waar ik Tekenen, Schilderen en Kunstgeschiedenis als examenvak had. Vandaaruit bestudeer ik steeds nieuwe technieken van andere professionals en probeer ik nieuwe stijlen eigen te maken. Autodidact.

In mijn kleine atelier aan huis werk ik dagelijks aan mooie werken. Mijn favoriete materialen zijn Acryl en Aquarel. Ik probeer zelf mooie structuren te creëren in mijn werken met natuurlijke materialen zoals mos. Ik houd ervan te experimenteren met Mixed Media, Structuren en Acryl. Ik zoek altijd een goede balans tussen vorm, kleur en dimensie.

Mijn droom is een eigen Gallery

Omdat schilderen ook kosten met zich meebrengt, werk ik ook in opdracht. In overleg met de opdrachtgever probeer ik een mooi werk te maken voor particulieren en bedrijven. Bij bedrijven is het altijd leuk om het bedrijfslogo erin te verwerken.

Afstand nemen van een werk vind ik altijd moeilijk. Een schilderij is iets heel persoonlijks en waardevol, maar ik ben dankbaar en trots als iemand mijn werk wil overnemen.

Mijn droom is ooit een eigen Gallery te openen. Ik zit nog vol inspiratie en wat is er mooier dan de hele dag bezig zijn met één van je passies...

 

Naast schilderen ben ik ook actief in de muziek als zangeres.

Je kunt Diana volgen op Facebook en Instagram;

www.facebook.com/dianaspaintings

www.instagram.com/dianaspaintings

 

Interesse of meer weten?

Neem dan vrijblijvend contact op.

bottom of page